Kenkä Nike Air Max 97


Kenkä Nike Air Max 97 Kenkä Nike Air Max 97

.

Tämä on neljäs Nike Air Max 97 Miesten/Naisten "Cork" -versio, joka saapuu elinvoimaiseen Coral -meikkiin osana brändin kasvavaa Plant Cork Packia. Tämä Nike Air Max 97 on valmistettu noin 20 prosentista kierrätysmateriaalista, mukaan lukien kierrätetty polykangas ja muut päälliset tekstiilit. Ulkopohja on valmistettu 9 prosentista kierrätetystä korkista, joka on osittain hankittu viiniteollisuudesta. Tämä luo luonnollisen ilmeen ja vähentää materiaalin kokonaisvaikutusta.Nike tuo South Beach -teeman takaisin Kenkä Nike Air Max 97: een kesäksi yksinomaan kesäksi. Pukeutunut valkoiseen, Hyper Pinkiin ja Turbo Green -värimalliin. Tässä Nike Air Max 97: ssä on valkoinen, joka peittää suurimman osan ylemmästä korostettuna vaaleanpunaisilla ja sinivihreillä akseleilla, jotka antavat South Beach -tunnelman. 3M heijastavat yksityiskohdat valkoisen välipohjan ja mustan kumipohjan päällä viimeistelevät suunnittelun.

Vaikka Nike Air Max 97 Parhaaseen Hintaan: n 25 -vuotisjuhlasta on kulunut vielä kaksi vuotta (ja seitsemän vuoden 30 -vuotisjuhlista), Nike pysyy perässä vuosien ’95 ja ’90 vastaavien vuoden 2020 luetteloissa. Christian Tresserin suunnitteleman Air Maxin uusin on värikäs vaihtoehto lapsille. Mustat pohjat muodostavat näyttämön väreistä, jotka löytyvät vamp -peittokuvista.

Lainattuaan hohdokkaat kullatut aksentit klassiselle Air Max 1: lle, Nike aikoo kääntää samanlaisen korotetun luonteen tähän Nike Air Max 97 Netissä: n upouuteen iteraatioon. ja kulta jatkuu tähän tulevaan 97: een, koska siinä on punaiset nahkaiset lokasuojat ja hohtavat paljetit kahdella ylimmällä raidalla. Loput kengän rakenteesta ovat melko vakiona, ja niissä on kiinteät mustat pohjat, valkoiset välipohjat ja vakiomusta verkko, joka sisältää rakenteelliset ja pehmusteet.

Lenkkikulttuurin alalla UNDEFEATED voi olla yksi johdonmukaisimmista yhteistyökumppaneista, koska he pudottavat usein yhden, mutta useita pareja ympäri vuoden. Ostaa Nike Air Max 97 Vain muutaman viime kuukauden aikana olemme nähneet katumuotilegendojen ylittävän itsensä määrällisesti, ja näyttää siltä, ??että ne eivät ole vielä aivan valmiita Air Max -mallistoon.

www.fitnesskengat.com

Comments