Nike Air Max Excee Schoenen


Nike Air Max Excee Schoenen Nike Air Max Excee Schoenen

.

Geïnspireerd door de Nike Air Max 90, is de Nike Air Max Excee een viering van een klassieker door een nieuwe lens. Deze uitvoering van de Nike Air Max Excee Heren/Dames wordt geleverd in een kleurblokkering die perfect is voor fans van Seattle Seahawks. De schoen heeft een mesh-basis met marine-overlays samen met zwarte leren swooshes en hakken. Neongroene contrasterende accenten benadrukken de schoen terwijl hij bovenop een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool zit.Net als bij de nieuwste Air Max 90, zal Nike een nieuw zwart/gouden aanbod van de Air Max Excee uitbrengen. Dit aanbod van de Nike Air Max Excee Schoenen heeft een bovenwerk van zwart mesh en leer gecombineerd met gouden getrommelde leren Swooshes aan de zijkanten. Tonal Black branding op de tongen en hielen bovenop een witte tussenzool completeert het ontwerp.

Nike breidt hun Air Max Excee line-up, een model geïnspireerd op de Air Max 90, uit met een nieuwe Bright Red colorway. Dit aanbod van de Goedkope Nike Air Max Excee heeft een rood bovenwerk gemaakt van een mix van mesh en leer. Zwarte zichtbare stiksels, bijpassende leren Swooshes aan de zijkanten bovenop een witte tussenzool maken het ontwerp compleet.

Met het lenteseizoen om de hoek onthult Nike Sportswear een nieuwe "White Iridescent" colorway van de Nike Air Max Excee Online Winkel. De schoen zelf is sterk geïnspireerd op de Air Max 90, dit aanbod van de Nike Air Max Excee heeft een wit bovenwerk gemaakt van een mix van mesh en leer. De schoen wordt benadrukt door iriserende details op de tongen, swooshes en overlays aan de achterkant. Een stevige witte rubberen zool maakt het ontwerp compleet.

Nike Sportswear breidt zijn Koop Nike Air Max Excee reeks uit met een nieuwe colorway die is gekleed in een combinatie van wit, puur platina en zwart. De schoen zelf is sterk geïnspireerd op de Air Max 90. Dit aanbod van de Nike Air Max Excee heeft een bovenwerk van wit mesh en leer met zwarte leren swooshes, een grijze gespikkelde cassette die de Air-eenheid bedekt met alle drie de kleuren die op de rubberen buitenzool worden gebruikt. ontwerp.

www.sprafstandsloper.com

Comments