Adidas Yeezy Boost Sko


Adidas Yeezy Boost Sko Adidas Yeezy Boost Sko

.

I stedet for et tonearrangement sidder den adiPRENE-polstrede model dog sammen med lysebrune ruskindspaneler oven på og ved siden af ​​netbaser og andre komponenter beklædt i forskellige grå nuancer. Adidas Yeezy Boost Kvinder/Mænd branding vises på "Feet You Wear" mellemsålens mediale hæl, der horkner til det tyske selskabs tidligere basketball-informerede innovationer.

Изображение

Tre farver er i gang, hver bestemt til bestemte områder rundt om i verden. Adidas Yeezy Boost Sko Den blå "Ice" vil være tilgængelig i Nordamerika, Latinamerika og Kina. Den orange "Clay" vil udelukkende være tilgængelig i Asien og Stillehavsområdet og Kina. Den tredje brune "Mist" -udgave vil være tilgængelig i Europa, Afrika, Indien, Mellemøsten, Rusland, Ukraine og Kina.

En del af et meget tilbagevendende comeback sætter farvevejen effektivt tingene tilbage til nul og afviser den lyse, højere farve af par som "Enflame". Gode Priser på Adidas Yeezy Boost I stedet skyller en mørk brunfarve over ruskind og meshoverdel, hvilket skaber et look, der, selvom det er bekendt, som jeg sagde, er tydeligt i sit valg af skygge. Desuden accentuerer farvevejen sin side med en smule reflekterende rør og en lettere, let kontrasteret mellemsål.

I denne uge har Adidas Yeezy Boost Bedste Priser velsignet os med ikke bare én, men to udgivelser. Hot-hælene på deres "Mist Stone" 500 High bringer undermærket Yeezy Boost 700 v1-formen tilbage og klæder den på i en "Wash Orange" -farve, der kun er et par evolutioner væk fra den altid ikoniske "Wave Løber." Hvis du er godt bekendt med sidstnævnte, bør disse ikke føles bekendt.

Overdelen er en næsten nøjagtig kopi af parret, der gør brug af en identisk farveblokering og en lignende fremstilling. Kun nuancerne i sig selv er noget tydelige, forekomsten af ​​grå synes bare marginalt mørkere end originalen. Andre steder er den sorte ruskind såvel som de grønne og blå netindsatser umiskendeligt genanvendt ligesom sålen, hvis lyse orange blev brugt på "Enflame Amber", "Bright Blue" og "Sun" tidligere. Køb Adidas Yeezy Boost

www.skoways.com

Comments